Produk Kami

Precision, Performance, sareng Reliabilitas

Salami 20 taun, Daqian parantos kalibet dina pembuatan, panilitian sareng pamekaran komponén inti tina kendaraan transit. Ngahubungan Spesialis

Tentang Kami

Changzhou Daqian Élmu sareng Téhnologi stock Co., Ltd.

(STOK KODE: 872172)

Lokasi: No.28 Jalan Shengli, Kacamatan Xinbei, Changzhou, Propinsi Jiangsu, Cina

Diadegkeun dina: 2001

Modal anu didaptarkeun: $ 2450000

Daérah gedong: 47000㎡

Bengkel: 30000㎡

Produk kami: Bogies, gandeng, motor traction, perumahan pendingin cai, stators, rotors, shaft rotor dina file transportasi karéta, integrasi sistem skrining suhu infra merah, peralatan jaringan otomatis, sababaraha jinis bagian mesin presisi, lomari, sagala jinis ngolah lambar logam sareng ngadamel modél.

Aplikasi:  Industri transit rel, peralatan jaringan otomatis, kendaraan énergi anyar, mesin plastik, komunikasi sareng sajabina.

Kauntungan urang

Mitra

Inok palanggan.

ia_100000034

Kauntungan urang

SISTEM PENGURUSAN STANDARISP ERP

ERP ODDO-TERBUKA

ia_100000035

Kauntungan urang

FREIGHT ADVANTAGE

1. Pengiriman: ngagaduhan 100 perusahaan perkapalan, frékuénsi luhur sareng sinyalna frékuénsi luhur, ngaliput 200 nagara sareng 20.000 kota di dunya.
2. Angkutan udara: Bekerja sama sareng maskapai terkenal di industri sareng ngahontal 200 nagara sareng 20.000 kota.
3. Karéta api: ngaliput sadayana Éropah sareng nagara Sabuk sareng Jalan, jalur inti ngahontal ampir 30 nagara, harga: 60% langkung handap tina angkutan udara; waktos: 200% langkung gancang tibatan transportasi laut.
4. Ngagaduhan sertifikasi AEO dikaluarkeun ku bea cukai.

ia_100000036

Kauntungan urang

Urang Sunda & D

Insinyur: 10 jalma
IWE: 2 jalma
Ngabantosan klien pikeun ngarancang sareng ngembangkeun produk énggal.
Pangalaman anu beunghar; tanggung jawab pisan; bakat téknologi luhur.

ia_100000037
  • skoda-1
  • ABB
  • bombardier1
  • bobst
  • zhongz
  • chinacar
  • kongteng
  • yws